Paine Technology luuppi

98,0  Sis. alv 24%

Tuote soveltuu erityisen hyvin vedeneristeen paksuuden mittaamiseen. Luupissa on 10 kertainen suurennos.

Varastossa yli 10 kpl

TUOTEKOODI 10606

Paine Technology luuppi

Tuote soveltuu erityisen hyvin vedeneristeen paksuuden mittaamiseen. Väitämme, että juuri tähän tarkoitukseen, luuppi on paras markkinoilla olevista. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi halkeamien ja rakojen mittaus sekä maalipinnan laadun tarkastaminen. Luupin läpi voi ottaa kuvan normaalilla kameralla, jolloin mittaustulokset ovat helposti dokumentoitavissa.

Heijastamaton optiikka

Luupissa on 8 kpl sisäänrakennetua led lamppua, erillistä valonlähdettä ei tarvita. Luupissa on 10x suurennos ja käsin säädettävä tarkennustoiminto. Luuppi toimitetaan valmiiksi asennetulla 0,1mm tarkkuudella olevalla mitta-asteikolla. Optiikka on laadukas ja pinnoitettu heijastamattomaksi. Luuppi toimitetaan muovisessa, kuvissa näkyvissä sinisessä säilytyskotelossa ja paristoilla varustettuna. Paristot ovat vaihdettavissa. Luupin mukana toimitetaan käyttöohje, missä on lisätietoa luupin käytöstä, säilyttämisestä ja ohje paristojen vaihtamiseen.

  • 10X suurennus
  • Sisäänrakennettu LED valaistus
  • Säädettävä tarkennus
  • Mittaustarkkuus 0,1mm
  • Hyväksytty vesieristeen paksuuden mittaamiseen
  • Toimitetaan sinisessä säilytyskotelossa

Tuotteen mitat:

  • halkaisija 46mm
  • korkeus 55mm
  • paino 74g

Tuotteiden saatavuus
Luuppi on Paine Technologyn oma tuotemerkki ja tuotteita on aina saatavilla verkkokaupasta. Tällä tuotteella on myös jälleenmyyjiä.

Lisävarusteet:
Pehmustettu säilytyskotelo: Luupille on saatavilla kovakuorinen säilytyskotelo, mikä sisältää solumuovipehmusteen. Kotelossa on paikka myös näytepalan pidikkeelle. Mittojen mukaan valmistettu kotelo ja pehmuste suojaa tuotteet ja pitää ne tiiviisti paikoillaan.

Varaparistot:  Luuppiin sopivat AG9 paristot.

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tuotteella on jälleenmyyjiä. Katso osoite ja yhteystiedot kohdasta: Jälleenmyyjät

Pyydä tarjous

Voit pyytää tuotteista tarjouksen suoraan verkkokaupan kautta. Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu helposti, kun rekisteröidyt Painetec verkkokauppaan yritysasiakkaaksi.

Rekisteröityneenä yritysasiakkaana saat käyttöösi tarjouskori -ominaisuuden. Lisää vain tuotteet koriin ja valitse tarjouspyyntö. Voit pyytää tarjouksen toimitusvalikoiman tuotteista ja isommista määristä. Yksittäiskappaleiden myyntihinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa.

Hyödyt

Säästät aikaa ja teet tarjouspyynnön helposti. Tarjous näkyy meille tarkkojen tuotenumeroiden mukaan. Tarjoamme tätä vaihtoehtoa ettei sinun tarvitse kopioida tai lähetellä tietoja sähköpostilla erikseen. Vältyt myös tuotetilaus virheiltä. Saamme tiedon jättämästäsi tarjouspyynnöstä heti. Vastaamme tarjouspyyntöön ja ilmoitamme toimitusajan nopeasti.

Näet kirjautuneena asiakkaana myös kaikkien verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat. Osa tuotteista näkyy ainoastaan rekisteröityneille asiakkaille.
Yritysasiakkaaksi rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen ei aiheuta sinulle sähköpostitulvaa tms. Käytämme tietoja vain omiin kaupankäynnin tarkoituksiin ja kysymme vain tarpeelliset tietosi toimitusta varten.

Rekisteröidy yritysasiakkaaksi täällä

Saatat myös pitää...