Toimitustavat

Käytämme verkkokaupan toimituksissa Postia, Matkahuoltoa ja Schenkeriä.

Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Tilatut tuotteen on asiakkaalla tyypillisesti 2-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä, niin voimme varmistaa toimituksen lähetysajan etukäteen.

Voit valita toimituksen seuraavista toimitustavoista:

Posti express paketti

Palvelu yritystoimituksiin Suomessa. Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen lähetystä seuraavana arkipäivänä.  Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta.

Posti Smartpost

Toimitetaan vastaanottajalle noudettavaksi asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Noutopisteen valinta onnistuu verkkokaupan kassalla. Valittavia noutopisteitä ovat postit, asiamiespostit ja pakettiautomaatit. Toimitusaika on 1-3 työpäivää paketin lähettämisestä.

Posti Kotipaketti

Kotiinkuljetuspalvelu kuluttajatoimituksille. Vastaanottajaan otetaan yhteyttä 1 – 2 työpäivän kuluessa lähettämisestä ja sovitaan lähetyksen toimitusajankohdasta.

Kirje

Toimitus 2.lk kirjeellä päiväpostin mukana.

Matkahuolto Lähellä-Paketti

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.

Matkahuolto Jakopakettti

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä.

DB Schenker Noutopistepaketti

DB Schenkerin noutopistepaketti toimitetaan noudettavaksi kuluttajan valitsemaan R-kioskiin tai muuhun DB Schenkerin noutopisteeseen. Noutopistepaketin toimitusaika on 1-3 päivää.