Mittaussetti märkätilavalvontaan
Mittaussetti märkätilavalvontaan Mittaussetti märkätilavalvontaan Mittaussetti märkätilavalvontaan Mittaussetti märkätilavalvontaan

Mittaussetti märkätilavalvontaan

135.00  Sis. Alv 24%

Mittaussetti märkätilavalvontaan.

Pakkaus sisältää Paine Technology 10X suurentavan LED-mittaluupin, GVK-Next® näytepalan pidikkeen ja näille sopivan säilytyskotelon.

Yli 5kpl varastossa

TUOTEKOODI 10727

Kuvaus

Toimitussisältö:

Paine Technology luuppi

Tuote soveltuu erityisen hyvin vedeneristeen paksuuden mittaamiseen. Luuppi on kenties paras markkinoilla olevista tähän tarkoitukseen. Muita käyttökohteita on esimerkiksi halkeamien ja rakojen mittaus sekä maalipinnan laadun tarkastaminen. Luupin läpi pystyy kuvaamaan normaalilla kameralla. Mittaustulokset saa dokumentoitua helposti kuvaamalla.

Luupissa on sisäänrakennetut led lamput 8kpl, erillistä valonlähdettä ei tarvita. Luupissa on 10x suurennos ja käsin säädettävä tarkennustoiminto. Luuppi toimitetaan valmiiksi asennetulla 0,1mm tarkkuudella olevalla mitta-asteikolla. Optiikka on laadukas ja pinnoitettu heijastamattomaksi. Luuppi toimitetaan muovisessa säilytyskotelossa. Paino 74g , mitat 46 x 55mm.

Tuote toimitetaan paristoilla varustettuna, paristot ovat vaihdettavissa.  Lue tarkemmat tiedot käyttöohjeesta.

Näytepalan pidike

GVK-Next® Näytepalan pidike on suunniteltu vedeneristeen näytepalan paikallaan pitämiseen mittauksen aikana. Pidikkeessä näytepala pysyy hyvin paikallaan ja mittaustarkkuus kasvaa. Pidikkeessä olevan kappaleen saa myös helposti kuvattua kameralla luupin läpi.

Mitoitus on suunniteltu siten, että pidikkeeseen mahtuu parhaiten 0,1-2,0mm kappale. Enimmäispaksuus mitattavalle kappaleelle on n. 3,5mm.

Mitat: halkaisija 50mm, korkeus 45mm.

Säilytyskotelo

Pehmustettu kotelo johon mahtuu luuppi ja näytepalan pidike. Kotelo on valmistettu kestävästä EVA materiaalista. Kotelon kannessa on joustava verkkotasku johon saa säilöttyä esim. näytepalat. Kotelossa on leikattu solumuovipehmuste, jossa on luupille ja pidikkeelle sopivat paikat.

Tuotteet pysyvät kotelossa hyvin paikallaan ja ovat suojassa kolhuilta.

Kysymykset ja vastaukset tähän tuotteeseen liittyen:

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä.

Lähetä minulle ilmoitus uusista kysymyksistä.