Mittaussetti

135,00  Sis. alv 24%

Hyvä työkalu märkätilavalvontaan. Mittaussetti sisältää luupin ja näytepalanpidikkeen suojakotelossa.

Varastossa yli 5 kpl

TUOTEKOODI 10727

Mittaussetti märkätilavalvontaan

Pakkaus sisältää Paine Technology 10X suurentavan LED luupin, GVK-Next® näytepalanpidikkeen ja näille sopivan säilytyskotelon.

Tuotteen mitat:

  • pituus 145mm
  • leveys 95mm
  • korkeus 65mm
  • Paino: 0,255 kg.

Näytepalanpidike

Näytepalanpidike on suunniteltu vedeneristeen näytepalan tarkasteluun. Pidike pitää näytteen paikallaan veden eristeen kalvon paksuutta mitattaessa ja kasvattaa mittaustarkkuutta. Dokumentointi helpottuu, sillä pidikkeessä oleva näytekappale on helppo kuvata kameralla luupin läpi. Mitoitus on suunniteltu siten, että pidikkeeseen mahtuu parhaiten 0,1-2,0mm kappale. Enimmäispaksuus mitattavalle kappaleelle on n. 4mm.

Luuppi
Luupissa on sisäänrakennetut led lamput 8kpl, erillistä valonlähdettä ei tarvita. Luupissa on 10x suurennos ja käsin säädettävä tarkennustoiminto. Luuppi toimitetaan valmiiksi asennetulla 0,1mm tarkkuudella olevalla mitta-asteikolla. Optiikka on laadukas ja pinnoitettu heijastamattomaksi. Luuppi toimitetaan paristoilla varustettuna, paristot ovat vaihdettavissa.

Säilytyskotelo

Pehmustettu kotelo johon mahtuu luuppi ja näytepalanpidike. Kotelo on valmistettu kestävästä EVA materiaalista. Kotelon kannessa on joustava verkkotasku, johon saa säilöttyä esim. näytepalat. Kotelossa on leikattu solumuovipehmuste, jossa on luupille ja pidikkeelle sopivat paikat. Tuotteet pysyvät kotelossa hyvin paikallaan ja ovat suojassa kolhuilta.

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tuotteella on jälleenmyyjiä. Katso osoite ja yhteystiedot kohdasta: Jälleenmyyjät