Kaatopassi®
Kaatopassi® Kaatopassi® Kaatopassi® Kaatopassi® Kaatopassi® Kaatopassi®

Kaatopassi®

48.50  Sis. Alv 24%

Vatupassi lattian kallistusten mittaamiseen

Libellit 1:50, 1:100

Mittaa määräysten mukaiset lattian kaadot helposti. Korokepaloja tms. ei tarvita.

Yli 10kpl varastossa

TUOTEKOODI 10802

Kuvaus

Kaatopassi märkätila-asentajien ja valvojien käyttöön.

Kallistusten toteaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Tuote on suunniteltu märkätilojen lattioiden kallistusten määräysten mukaisuuden valvontaan.

Lattian kallistukset määräysten mukaan

Lattian kallistuksen vaatimukset märkätilassa ovat yleisesti 1:100 ja lattiakaivon ympärillä 50cm säteellä 1:50. Kaatopassilla nämä kallistukset on helppo todeta.

Kaatopassissa on 4 libelliä. Libellit 1:50 ja 1:100 toimivat kallistusten mittaamiseen ja libellit 90° ja 180° toimivat normaalina vatupassina.

Kaatopassin mitoitus on mietitty niin, että passi on riitävän pitkä kallistusten mittaamiseen 1:100 alueilla. Toisaalta 500mm kokonaispituus mahdollistaa sen, että mittaaminen onnistuu myös kaivon ympärillä.

+/- merkit osoittavat kallistuksen toteutumisen. Jos ilmakupla on libellissä + merkin puolella, on kaato vähintään 1:100 / 1:50 riippuen siitä kumpaa kallistusta mitataan.

Tämän tuotteen kanssa ei tarvitse säätää korokepalojen kanssa ja mittaus onnistuu myös toteutuksen aikana. Tavallisella vatupassilla ja mittanauhalla sekä korokepaloilla on erittäin hankalaa tarkistaa kallistuksia valuvaiheen aikana.

Laadukkaat materiaalit

Kaatopassi on valmistettu vahvasta uritetusta alumiiniprofiilista. Pohja on tarkkuuskoneistettu. Mittaus on tarkka. Libellien tarkkuus on 0,5mm / m eli passin mitalla työkalusta johtuva virhe voi olla enintään 0,25mm. Libellit on UV:n ja iskunkestäviä ja niillä on elinikäinen takuu.

Pituus 500mm, paino 0,3kg, korkeus 50mm, leveys 20mm.

Missä tätä tuotetta on hyvä käyttää? 

Kun remontoit kylpyhuonetta ja haluat mitata lattian kaadot nopeasti ja helposti, niin kaatopassi on tehty sitä varten. Tällä tuotteella on helppo todeta, että lattian kaadot tulevat kuntoon. Suurin osa kylpyhuoneen kosteusvaurioista keskittyy suihkun roiskevesialueelle. Suurin osa roiskevesialueen vahingoista liitty lattiakaivoon. Yksi yleisimmistä virheistä kylpyhuoneen rakentamisessa on lattian kaatojen virheet. Valitettavan usein käy niin, että valmiissa kylpyhuoneessa vesi lammikoituu lattiakaivon viereen. Lattian kaatoja mitataan yleensä vasta jälkeenpäin, tavallisella vatupassilla tarvitaan korokepaloja ja niiden kanssa mittaaminen ei onnistu kunnolla valuvaiheessa. Sähkökäyttöisiin passeihin liittyy epävarmuutta, toleranssit voivat vaihdella. Kaatopassi sen sijaan toimii. Passi on varma väline ja siitä ei lopu paristot kesken.

Kaatojen riittävyys tai riittämättömyys on yleinen aihe työmaalla. Kaatopassilla valvojan tai urakoitsijan on helppo näyttää toteen onko kaadot kunnossa vai ei. Kaatopassilla on helppo todeta, onko kallistus riittävä.

Kysymykset ja vastaukset tähän tuotteeseen liittyen:

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä.

Lähetä minulle ilmoitus uusista kysymyksistä.