Kaatopassi®

48,5  Sis. alv 24%

Vatupassi määräysten mukaisten lattian kallistusten mittaamiseen. Libellit 1:50 ja 1:100.

Varastossa yli 10 kpl

TUOTEKOODI 10802

Kaatopassi märkätila-asentajien ja valvojien käyttöön

Tuote on suunniteltu märkätilojen lattioiden kallistusten määräysten mukaisuuden valvontaan. Lattian kallistuksen vaatimukset märkätilassa ovat yleisesti 1:100 ja lattiakaivon ympärillä 50cm säteellä 1:50. Kaatopassilla kallistusten toteaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Kaatopassissa on 4 libelliä. Libellit 1:50 ja 1:100 toimivat kallistusten mittaamiseen ja libellit 90° ja 180° toimivat normaalina vatupassina.

Kallistusten toteaminen

Kaatopassin mitoitus on mietitty niin, että passi on riitävän pitkä kallistusten mittaamiseen 1:100 alueilla. Toisaalta 500mm kokonaispituus mahdollistaa sen, että mittaaminen onnistuu myös kaivon ympärillä. +/- merkit osoittavat kallistuksen toteutumisen. Jos ilmakupla on libellissä + merkin puolella, on kaato vähintään 1:100 / 1:50 riippuen siitä kumpaa kallistusta mitataan. Tämän tuotteen kanssa ei tarvitse säätää korokepalojen kanssa ja mittaus onnistuu myös toteutuksen aikana. Tavallisella vatupassilla ja mittanauhalla sekä korokepaloilla on erittäin hankalaa tarkistaa kallistuksia valuvaiheen aikana.

 

Käyttökohteet

Kaatopassilla on helppo todeta, että lattian kaadot tulevat kuntoon. Suurin osa kylpyhuoneen kosteusvaurioista keskittyy suihkun roiskevesialueelle. Suurin osa roiskevesialueen vahingoista liitty lattiakaivoon. Yksi yleisimmistä virheistä kylpyhuoneen rakentamisessa on lattian kaatojen virheet. Valitettavan usein käy niin, että valmiissa kylpyhuoneessa vesi lammikoituu lattiakaivon viereen. Lattian kaatoja mitataan yleensä vasta jälkeenpäin, tavallisella vatupassilla tarvitaan korokepaloja ja niiden kanssa mittaaminen ei onnistu kunnolla valuvaiheessa. Sähkökäyttöisiin passeihin liittyy epävarmuutta, toleranssit voivat vaihdella. Kaatopassi sen sijaan toimii. Passi on varma väline ja siitä ei lopu paristot kesken.

Kaatojen riittävyys tai riittämättömyys on yleinen aihe työmaalla. Kaatopassilla valvojan tai urakoitsijan on helppo näyttää toteen ovatko kaadot kunnossa vai ei. Kaatopassilla on helppo todeta, onko kallistus riittävä.

Tuotteiden saatavuus
Kaatopassi® on Paine Technologyn oma tuotemerkki ja tuotteita on aina saatavilla verkkokaupasta. Tällä tuotteella on myös jälleenmyyjiä.
Lataa esite (PDF, A4) Kaatopassista: käyttöohjeet ja esitteet

Lisätiedot

Materiaali

Tarkkuuskoneistettu uritettu alumiiniprofiili.

Pituus

Pituus 500mm

Paino

0,3 kg

Korkeus

50 mm

Leveys

20 mm

Libellit

Tarkkuus 0,5mm / m eli passin mitalla työkalusta johtuva virhe voi olla enintään 0,25mm.

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tuotteella on jälleenmyyjiä. Katso osoite ja yhteystiedot kohdasta: Jälleenmyyjät

Pyydä tarjous

Voit pyytää tuotteista tarjouksen suoraan verkkokaupan kautta. Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu helposti, kun rekisteröidyt Painetec verkkokauppaan yritysasiakkaaksi.

Rekisteröityneenä yritysasiakkaana saat käyttöösi tarjouskori -ominaisuuden. Lisää vain tuotteet koriin ja valitse tarjouspyyntö. Voit pyytää tarjouksen toimitusvalikoiman tuotteista ja isommista määristä. Yksittäiskappaleiden myyntihinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa.

Hyödyt

Säästät aikaa ja teet tarjouspyynnön helposti. Tarjous näkyy meille tarkkojen tuotenumeroiden mukaan. Tarjoamme tätä vaihtoehtoa ettei sinun tarvitse kopioida tai lähetellä tietoja sähköpostilla erikseen. Vältyt myös tuotetilaus virheiltä. Saamme tiedon jättämästäsi tarjouspyynnöstä heti. Vastaamme tarjouspyyntöön ja ilmoitamme toimitusajan nopeasti.

Näet kirjautuneena asiakkaana myös kaikkien verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat. Osa tuotteista näkyy ainoastaan rekisteröityneille asiakkaille.
Yritysasiakkaaksi rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen ei aiheuta sinulle sähköpostitulvaa tms. Käytämme tietoja vain omiin kaupankäynnin tarkoituksiin ja kysymme vain tarpeelliset tietosi toimitusta varten.

Rekisteröidy yritysasiakkaaksi täällä