Näytepalanpidike

37,0  Sis. alv 24%

Pidike pitää näytepalan paikallaan vedeneristeen kalvon paksuutta mitattaessa.

Varastossa yli 10 kpl

TUOTEKOODI 10726

Apuväline vedeneristeen kalvon paksuuden mittaamiseen luupin kanssa. Näytepalanpidike on suunniteltu nimenomaisesti vedeneristeen näytepalan pitämiseen paikallaan mittauksen aikana. Ruiskuvalamalla valmistettu pidike kestää työmaaolosuhteita.

Tuotteen käyttötarkoitus

Näytepalanpidike on suunniteltu vedeneristeen näytepalan tarkasteluun. Pidike pitää näytteen paikallaan veden eristeen kalvon paksuutta mitattaessa ja kasvattaa mittaustarkkuutta. Dokumentointi helpottuu, sillä pidikkeessä oleva näytekappale on helppo kuvata kameralla luupin läpi. Mitoitus on suunniteltu siten, että pidikkeeseen mahtuu parhaiten 0,1-2,0mm kappale. Enimmäispaksuus mitattavalle kappaleelle on n. 4 mm.

Tuotetiedot NPP3

  • halkaisija 50mm
  • korkeus 45mm
  • Tuote toimitetaan sinisessä, muovisessa säilytyskotelossa

Tuotteiden saatavuus

GVK-Next®Näytepalanpidike on Paine Technologyn oma tuotemerkki ja tuotteita on aina saatavilla verkkokaupasta. Näytepalanpidikkeestä on käytössä tuotekehityksen kolmas versio, NPP3. Tällä tuotteella on myös jälleenmyyjiä.

Lisävarusteet

Pehmustettu säilytyslaatikko: Näytepalanpidikkeelle on saatavilla kovakuorinen säilytyslaatikko, mikä sisältää solumuovipehmusteen. Säilytyslaatikossa on paikka myös luupille. Mittojen mukaan valmistettu kotelo ja pehmuste suojaa tuotteet ja pitää ne tiiviisti paikoillaan.

 

 

 

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tuotteella on jälleenmyyjiä. Katso osoite ja yhteystiedot kohdasta: Jälleenmyyjät

Pyydä tarjous

Voit pyytää tuotteista tarjouksen suoraan verkkokaupan kautta. Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu helposti, kun rekisteröidyt Painetec verkkokauppaan yritysasiakkaaksi.

Rekisteröityneenä yritysasiakkaana saat käyttöösi tarjouskori -ominaisuuden. Lisää vain tuotteet koriin ja valitse tarjouspyyntö. Voit pyytää tarjouksen toimitusvalikoiman tuotteista ja isommista määristä. Yksittäiskappaleiden myyntihinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa.

Hyödyt

Säästät aikaa ja teet tarjouspyynnön helposti. Tarjous näkyy meille tarkkojen tuotenumeroiden mukaan. Tarjoamme tätä vaihtoehtoa ettei sinun tarvitse kopioida tai lähetellä tietoja sähköpostilla erikseen. Vältyt myös tuotetilaus virheiltä. Saamme tiedon jättämästäsi tarjouspyynnöstä heti. Vastaamme tarjouspyyntöön ja ilmoitamme toimitusajan nopeasti.

Näet kirjautuneena asiakkaana myös kaikkien verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat. Osa tuotteista näkyy ainoastaan rekisteröityneille asiakkaille.
Yritysasiakkaaksi rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen ei aiheuta sinulle sähköpostitulvaa tms. Käytämme tietoja vain omiin kaupankäynnin tarkoituksiin ja kysymme vain tarpeelliset tietosi toimitusta varten.

Rekisteröidy yritysasiakkaaksi täällä

Saatat myös pitää...