Näytepalanpidike

29,00  Sis. alv 24%

Pidike pitää näytepalan paikallaan vedeneristeen kalvon paksuutta mitattaessa.

Varastossa yli 5 kpl

TUOTEKOODI 10726

Apuväline vedeneristeen kalvon paksuuden mittaamiseen luupin kanssa. Näytepalanpidike on suunniteltu nimenomaisesti vedeneristeen näytepalan pitämiseen paikallaan mittauksen aikana. Ruiskuvalamalla valmistettu pidike kestää työmaaolosuhteita.

Tuotteen käyttötarkoitus

Näytepalanpidike on suunniteltu vedeneristeen näytepalan tarkasteluun. Pidike pitää näytteen paikallaan veden eristeen kalvon paksuutta mitattaessa ja kasvattaa mittaustarkkuutta. Dokumentointi helpottuu, sillä pidikkeessä oleva näytekappale on helppo kuvata kameralla luupin läpi. Mitoitus on suunniteltu siten, että pidikkeeseen mahtuu parhaiten 0,1-2,0mm kappale. Enimmäispaksuus mitattavalle kappaleelle on n. 4 mm.

Tuotetiedot NPP3

  • halkaisija 50mm
  • korkeus 45mm
  • Tuote toimitetaan sinisessä, muovisessa säilytyskotelossa

Tuotteiden saatavuus

GVK-Next®Näytepalanpidike on Paine Technologyn oma tuotemerkki ja tuotteita on aina saatavilla verkkokaupasta. Näytepalanpidikkeestä on käytössä tuotekehityksen kolmas versio, NPP3. Tällä tuotteella on myös jälleenmyyjiä.

Lisävarusteet

Pehmustettu säilytyslaatikko: Näytepalanpidikkeelle on saatavilla kovakuorinen säilytyslaatikko, mikä sisältää solumuovipehmusteen. Säilytyslaatikossa on paikka myös luupille. Mittojen mukaan valmistettu kotelo ja pehmuste suojaa tuotteet ja pitää ne tiiviisti paikoillaan.

 

 

 

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tuotteella on jälleenmyyjiä. Katso osoite ja yhteystiedot kohdasta: Jälleenmyyjät

Saatat myös pitää...