Toimitusehdot

 

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot joilla toimitamme sinulle tuotteita jotka ovat esillä verkkokaupassamme verkko-osoitteessa www.painetec.com. Pyydämme että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat tuotteita Kaupasta. Tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä ehdot. Suosittelemme että tulostat näistä ehdoista itsellesi kopion ja mikäli hyväksyt nämä ehdot klikkaa nappia “Hyväksyn ehdot”. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi saattaa loppuun tilaustasi.

1 Tietoja meistä

www.painetec.com on Internetsivusto jota hallinnoi VALVOJA GROUP OY (me). Y-tunnuksemme on 2612178-3 ja postiosoitteemme Fredrikinkatu 61 a, 6 krs. 00100 Helsinki.

2 Palvelun saatavuus

Tuotteidemme toimitus voi olla rajoitettua joihinkin maihin. Palvelun saatavuus rajautuu toimitusosoitteen perusteella. Saatavilla olevat toimitustavat ovat automaattisesti valittavana toimitussivulla. Tilauksen koko ja paino voi rajoittaa saatavuutta. Mikäli et pysty tilaamaan kaupan kautta tuotteita toimitusosoitteeseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

3  Asiakkaan kelpoisuus

Tilaamalla tuotteita kaupasta vahvistat että olet täysi-ikäinen ja / tai sinulla on oikeus tehdä tilauksia edustamasi yrityksen nimissä.

4  Sopimuksen syntyminen

(a)  Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi Kaupassa, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme maksutavalla.

(b)  Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen jos tuotteen hinta kaupassa oli ilmeisen virheellinen tai tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.

(c)  Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.

5  Palautusoikeus

Jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseesi:

(a)  Mikäli ostat kuluttajana on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi tuotteen. Voit tällöin palauttaa tuotteen käyttäen postin ilmaista asiakaspalautuspalvelua. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä saadaksesi vahvistuksen palautuksesta ja palautuskoodin. Saat pyytämällä sähköpostilla osoitteesta [email protected] palautuslomakkeen ja palautuskoodin joka tulee liittää palautuslähetykseen. Meillä on voimassa oleva palautussopimus Postin kanssa. Tuotteiden palautus on maksutonta suomessa. Ulkomaan toimitusten palautusten järjestämisestä ja kustannuksista vastaa asiakas.

(b)  Mikäli haluat varmistaa että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä (ei koske takuupalautuksia) on tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla). Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

(c)  Palautusoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia tuotteita:

ohjelmistot tai muut sinetöidyt tuotteet, kun tuotepakkaus on avattu.

tuotteet jotka on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu, sisältäen kaikki sivustolla tilausvalikoimassa olevat tuotteet.

6 Tuotteiden toimitusaika

Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä ja näin ollen toimitusaika on 2-3 päivää suomessa. Kansainvälisten kuljetusten toimitusaika vaihtelee alueen ja valitun toimitustavan mukaan 3-15 työpäivän välillä.

Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli toimituksessa on viivästystä pyrimme saman ajan kuluessa ilmoittamaan arvioidun lähettämispäivän.

Ilmoitamme mahdollisista loma-ajoista ja poikkeuksista sivustollamme.

7 Tuotteiden hinta

(a)  Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on Kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe joka on myös asiakkaalle ilmeinen.

(b)  Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena kun on kunkin tuotteen osalta ilmoitettu.

(c)  Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja ellei niin ole erikseen jonkin tuotteen kohdalla ilmoitettu.

(d)  Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole 7. (a) kohdassa mainittua virhettä.

8 Vastuumme

(a)  Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.

(b)  Mikäli jokin tuotteista ei vastaisi 8. (a) kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu tuotteen hintaan ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.

(c)  Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.

(d)  Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

9 Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

10 Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, asiat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa tai suomalaisen kuluttaja-asiakkaan kyseen ollessa hänen kotipaikkansa alioikeudessa.