HyperPlug® PVC -padotuspallo 150 mm

78,0  Sis. alv 24%

PVC -padotuspallo viemärien, putkien ja ilmanvaihtokanavien tilapäiseen tukkimiseen. Koko 150 mm.

Varastossa yli 10 kpl

TUOTEKOODI 10905

HyperPlug® padotuspallo 150mm: Sopii putkeen jonka sisämitta on 150 – 200mm. Ilmatäytteinen putkitulppa viemärien, putkien ja ilmanvaihtokanavien tilapäiseen tukkimiseen esim. huoltotöiden aikana.

Materiaali: Hi-flex PVC

Käyttölämpötila: Min. -10°C Max +60°C

Tuotteen mitat:

  • Minimimitta 150mm, maksimi 200mm.
  • Paino 0,725 kg
  • Täyttöletkun pituus 1650mm

Säilytys: Säilytettävä auringonvalolta suojattuna normaalissa huoneenlämmössä.

Takuu: HyperPlug® on Paine Technologyn oma tuotemerkki. Tuotteella on takuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalta. Takuu on voimassa vuoden ostopäivästä.

Liittimet: Schrader ”autonrengas” venttiili.

Täyttäminen:

Tulpan täyttöön suositellaan käsikäyttöistä pumppua tai akkukäyttöistä renkaantäyttölaitetta. Tulppa on täytettävä hitaasti. Älä ylitä sallittua enimmäistäyttöpainetta. Jos täytät tulppaa kompressorilla on suositeltavaa käyttää paineenrajoitinta. Täyttölaitteessa / pumpussa on oltava aina painemittari.

  • Max täyttöpaine                    1 bar
  • Max takapaine                       0,5*täyttöpaine
  • Pitkäaikainen pitopaine 150mm putkessa Max.0,5bar
  • Pitkäaikainen pitopaine 200mm putkessa Max.0,3bar

Tulpan työpaineeksi riittää 1 bar silloin kun tulppaa käytetään ns. nimelliskoon putkissa. Koko ”150” tiivistyy 150mm viemäriputkeen täydellisesti 1 bar paineella. Enimmäistäyttöpainetta (1bar) ei saa ylittää. Pitkäaikainen pitopaine 150mm putkessa on Max.0,5bar ja 200mm putkessa Max.0,3bar. Padotuspalloa ei saa täyttää enimmäistäyttöpaineeseen ilman, että pallo on asennettu putkeen. Padotuspallo voi menettää muotonsa tai rikkoutua jos palloa täytetään ilman, että sen on asennettu putkeen tai se jätetään pitkäksi aikaa yli suositeltuun pitkäaikaiseen täyttöpaineeseen.

Lisätiedot

Putken min. halkaisija

150 mm

Putken max. halkaisija

200 mm

Max. täyttöpaine

1 bar

Max. takapaine

0,5 bar

Käyttölämpötila

-10°C…+60°C

Paino

0,73 kg

Täyttöletkun pituus

1650 mm

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Tämä tuote on mahdollista myös noutaa Keravan varastolta – sovi nouto erikseen! p. 09 348 722 77 (Arkisin klo 9-17)

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tuotteella on jälleenmyyjiä. Katso osoite ja yhteystiedot kohdasta: Jälleenmyyjät

Pyydä tarjous

Voit pyytää tuotteista tarjouksen suoraan verkkokaupan kautta. Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu helposti, kun rekisteröidyt Painetec verkkokauppaan yritysasiakkaaksi.

Rekisteröityneenä yritysasiakkaana saat käyttöösi tarjouskori -ominaisuuden. Lisää vain tuotteet koriin ja valitse tarjouspyyntö. Voit pyytää tarjouksen toimitusvalikoiman tuotteista ja isommista määristä. Yksittäiskappaleiden myyntihinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa.

Hyödyt

Säästät aikaa ja teet tarjouspyynnön helposti. Tarjous näkyy meille tarkkojen tuotenumeroiden mukaan. Tarjoamme tätä vaihtoehtoa ettei sinun tarvitse kopioida tai lähetellä tietoja sähköpostilla erikseen. Vältyt myös tuotetilaus virheiltä. Saamme tiedon jättämästäsi tarjouspyynnöstä heti. Vastaamme tarjouspyyntöön ja ilmoitamme toimitusajan nopeasti.

Näet kirjautuneena asiakkaana myös kaikkien verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat. Osa tuotteista näkyy ainoastaan rekisteröityneille asiakkaille.
Yritysasiakkaaksi rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen ei aiheuta sinulle sähköpostitulvaa tms. Käytämme tietoja vain omiin kaupankäynnin tarkoituksiin ja kysymme vain tarpeelliset tietosi toimitusta varten.

Rekisteröidy yritysasiakkaaksi täällä

Saatat myös pitää...

Blogi

Kuinka paljon tulppa kestää painetta?

Padotuskalusto sopii maa-, vesi- ja rakentamiseen. Kokosimme vinkkejä sopivan tuotteen valintaan.

Lue lisää