Suojakuori putkitulpalle koko 100-200mm

70,68  Sis. alv 24%

Suojakuori putkitulpalle 100-200 mm.

Tilaustuote, toimitusaika 3-5 vkoa

TUOTEKOODI 11002

Suojakuori putkitulpalle 100-200 mm: Sopii putkeen jonka sisämitta on 300 – 600mm. Suojakuori on valmistettu vahvikekankaasta ja kumikerroksista. Suojakuori vahvistaa tulpan rakennetta ja suojaa puhkeamiselta. Suositellaan huoltotöissä, joissa putken sisäpinta ei ole tasainen, vaan esimerkiksi karkea betoniputki.

Materiaali: SBR+NR ( luonnonkumi + synteettinen kumi ) kumiseos.

Käyttölämpötila: Min. -30°C Max +70°C

Suojakuoren pukeminen:

Suojakuori vedetään tulpan päälle vetolenkeistä. Tuote sopii 100-200mm tulpalle. Kuori asennetaan tulpan päälle kun tulpassa on ilmaa, mutta ei ole painetta. Kuori istuu napakasti ja ei irtoa tulpan päältä sitä asennettaessa. Tulpassa tulee käyttää sille sopivaa suojakuorta.

Lisätiedot

Käyttölämpötila

-30°C…+70°C

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tätä tuotetta ei ole varastossa jälleenmyyjillä.