Putkitulppa ohivirtauksella 50-100mm / 1,5 bar

334,80  Sis. alv 24%

Putkitulppa ohivirtauksella 50 – 100mm. Ohivirtaustulpassa on kaksi liitintä,
ilman tai veden ohivirtaukseen.

Tilaustuote, toimitusaika 3-5 vkoa

TUOTEKOODI 11033

Ohivirtaustulppa 50-100 mm:  Tulpan läpi on johdettu ohivirtauskanava. Tuote on tarkoitettu putkilinjojen tukkimiseen väliaikaisesti.

Materiaali: Tulppa on valmistettu SBR+NR ( luonnonkumi + synteettinen kumi ) kumiseoksesta. Tulpan rakennetta vahvistavat nylon ja kevlar kudokset sekä vahvikekankaat. Tulpan läpi menevä ohivirtauskanava on metallivahvistettua letkua, tämä tekee tulpasta jäykän, tulppa ei taivu.

Käyttölämpötila: Min. -30°C Max. +70 °C.

Tuotteen mitat:

  • Minimimitta 50mm, maksimi 100mm.
  • Paino 0,5 kg

Liittimet: Paineilmaliittimien tyyppi on DN7.6. Tulpassa on lisäksi kiinnityslenkki vetonarulle. Putken toisessa päässä on 1/8″ uroskierre ja toisessa päässä paineilmaliitin.

Täyttäminen:

Tulpan täyttöön suositellaan painemittarilla varustettua kompressoria tai manuaalista pumppua.

  • Max täyttöpaine                    1,5 bar
  • Max takapaine                       0,5 bar

Putkitulpat on testattu 1,3 kertaa suurinta työpainetta korkeammalla paineella. Tulpilla on erittäin korkea kestokyky rikkoutumista vastaan. Putkitulpat saavuttavat hyvän pidon ja kitkan putken pintaa vasten jo hyvin matalalla työpaineella.

Lisätiedot

Putken min. halkaisija

50 mm

Putken max. halkaisija

100 mm

Max. täyttöpaine

1,5 bar

Max. takapaine

0,5 bar

Tulpan pituus

280 mm

Käyttölämpötila

-30°C…+70°C

Ohivirtauskanavan koko

Paino

Halkaisija tyhjänä

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tätä tuotetta ei ole varastossa jälleenmyyjillä.