Putkitulppa ohivirtauksella 100-200mm / 2,5bar

441,44  Sis. alv 24%

Putkitulppa ohivirtauksella 100 – 200mm. Ohivirtaustulpassa on kaksi liitintä,
ilman tai veden ohivirtaukseen.

Tilaustuote, toimitusaika 3-5 vkoa

TUOTEKOODI 10542

Ohivirtaustulppa 100-200 mm:  Tulpan läpi on johdettu ohivirtauskanava. Tuote on tarkoitettu putkilinjojen tukkimiseen väliaikaisesti.

Materiaali: Tulppa on valmistettu SBR+NR ( luonnonkumi + synteettinen kumi ) kumiseoksesta. Tulpan rakennetta vahvistavat nylon ja kevlar kudokset sekä vahvikekankaat. Tulpan läpi menevä ohivirtauskanava on metallivahvistettua letkua, tämä tekee tulpasta jäykän, tulppa ei taivu.

Käyttölämpötila: Min. -30°C Max. +70 °C.

Tuotteen mitat:

  • Minimimitta 100mm, maksimi 200mm.
  • Paino 2,7 kg

Liittimet: Paineilmaliittimien tyyppi on DN7.6. Tulpassa on lisäksi kiinnityslenkki vetonarulle. Läpiviennin koko on 1″. Läpivientikanavan päissä on kierteet. Isommat ohivirtaustulpat on varustettu ns. paloletkuliittimellä, jotka ovat ohivirtauskanavan päissä.

Täyttäminen:

Tulpan täyttöön suositellaan painemittarilla varustettua kompressoria tai manuaalista pumppua.

  • Max täyttöpaine                    2,5 bar
  • Max takapaine                       1 bar

Putkitulpat on testattu 1,3 kertaa suurinta työpainetta korkeammalla paineella. Tulpilla on erittäin korkea kestokyky rikkoutumista vastaan. Putkitulpat saavuttavat hyvän pidon ja kitkan putken pintaa vasten jo hyvin matalalla työpaineella.

Lisätiedot

Putken min. halkaisija

100 mm

Putken max. halkaisija

200 mm

Max. täyttöpaine

2,5 bar

Max. takapaine

1 bar

Tulpan pituus

500 mm

Käyttölämpötila

-30°C…+70°C

Ohivirtauskanavan koko

Paino

Halkaisija tyhjänä

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tätä tuotetta ei ole varastossa jälleenmyyjillä.