Putkitulppa isolla ohivirtauksella 200-500mm / 1,5bar

836,00  Sis. alv 24%

Putkitulppa isolla ohivirtauskanavallla 200 – 500mm. Ohivirtaustulpassa on kaksi liitintä, ilman tai veden ohivirtaukseen.

Tilaustuote, toimitusaika 3-5 vkoa

TUOTEKOODI 11051

Ohivirtaustulppa 200-500 mm:  Tulpan läpi on johdettu ohivirtauskanava. Tämän tulpan ohivirtauskanava on normaalia suurempi. Tuote on tarkoitettu putkilinjojen tukkimiseen väliaikaisesti.

Materiaali: Tulppa on valmistettu SBR+NR ( luonnonkumi + synteettinen kumi ) kumiseoksesta. Tulpan rakennetta vahvistavat nylon ja kevlar kudokset sekä vahvikekankaat. Tulpan läpi menevä ohivirtauskanava on metallivahvistettua letkua, tämä tekee tulpasta jäykän, tulppa ei taivu.

Käyttölämpötila: Min. -30°C Max. +70 °C.

Tuotteen mitat:

  • Minimimitta 200mm, maksimi 500mm.
  • Paino 12,5 kg

Liittimet: Paineilmaliittimien tyyppi on DN7.6. Tulpassa on lisäksi kiinnityslenkki vetonarulle. Läpiviennin koko on 4″. Läpivientikanavan päissä on kierteet. Isommat ohivirtaustulpat on varustettu ns. paloletkuliittimellä, jotka ovat ohivirtauskanavan päissä.

Täyttäminen:

Tulpan täyttöön suositellaan painemittarilla varustettua kompressoria tai manuaalista pumppua.

  • Max täyttöpaine                    1,5 bar
  • Max takapaine                       0,5 bar

Putkitulpat on testattu 1,3 kertaa suurinta työpainetta korkeammalla paineella. Tulpilla on erittäin korkea kestokyky rikkoutumista vastaan. Putkitulpat saavuttavat hyvän pidon ja kitkan putken pintaa vasten jo hyvin matalalla työpaineella.

Lisätiedot

Max. täyttöpaine

1,5 bar

Putken max. halkaisija

500 mm

Putken min. halkaisija

200 mm

Max. takapaine

0,5 bar

Tulpan pituus

682 mm

Käyttölämpötila

-30°C…+70°C

Paino

Halkaisija tyhjänä

Ohivirtauskanavan koko

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tätä tuotetta ei ole varastossa jälleenmyyjillä.