Putkitulppa isolla ohivirtauksella 100-200mm / 1,5bar

677,0  Sis. alv 24%

Putkitulppa isolla ohivirtauskanavallla 100 – 200mm. Ohivirtaustulpassa on kaksi liitintä, ilman tai veden ohivirtaukseen.

Tilaustuote, toimitusaika 3-5 vkoa

TUOTEKOODI 11050

Ohivirtaustulppa 100-200 mm:  Tulpan läpi on johdettu ohivirtauskanava. Tämän tulpan ohivirtauskanava on normaalia suurempi. Tuote on tarkoitettu putkilinjojen tukkimiseen väliaikaisesti.

Materiaali: Tulppa on valmistettu SBR+NR ( luonnonkumi + synteettinen kumi ) kumiseoksesta. Tulpan läpi menevä ohivirtauskanava on metallivahvistettua letkua, tämä tekee tulpasta jäykän, tulppa ei taivu.

Käyttölämpötila: Min. -30°C Max. +70 °C.

Tuotteen mitat:

  • Minimimitta 100mm, maksimi 200mm.
  • Paino 5,2 kg

Liittimet: Paineilmaliittimien tyyppi on DN7.2. Tulpassa on lisäksi kiinnityslenkki vetonarulle. Läpiviennin koko on 2″. Läpivientikanavan päissä on kierteet. Isommat ohivirtaustulpat on varustettu ns. paloletkuliittimellä, jotka ovat ohivirtauskanavan päissä.

Täyttäminen:

Tulpan täyttöön suositellaan painemittarilla varustettua kompressoria tai manuaalista pumppua.

  • Max täyttöpaine                    1,5 bar
  • Max takapaine                       0,5 bar

Putkitulpat on testattu 1,3 kertaa suurinta työpainetta korkeammalla paineella. Tulpilla on erittäin korkea kestokyky rikkoutumista vastaan. Putkitulpat saavuttavat hyvän pidon ja kitkan putken pintaa vasten jo hyvin matalalla työpaineella.

Lisätiedot

Max. täyttöpaine

1,5 bar

Putken max. halkaisija

200 mm

Putken min. halkaisija

100 mm

Max. takapaine

0,5 bar

Tulpan pituus

400 mm

Käyttölämpötila

-30°C…+70°C

Paino

Halkaisija tyhjänä

Ohivirtauskanavan koko

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tätä tuotetta ei ole varastossa jälleenmyyjillä.

Pyydä tarjous

Voit pyytää tuotteista tarjouksen suoraan verkkokaupan kautta. Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu helposti, kun rekisteröidyt Painetec verkkokauppaan yritysasiakkaaksi.

Rekisteröityneenä yritysasiakkaana saat käyttöösi tarjouskori -ominaisuuden. Lisää vain tuotteet koriin ja valitse tarjouspyyntö. Voit pyytää tarjouksen toimitusvalikoiman tuotteista ja isommista määristä. Yksittäiskappaleiden myyntihinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa.

Hyödyt

Säästät aikaa ja teet tarjouspyynnön helposti. Tarjous näkyy meille tarkkojen tuotenumeroiden mukaan. Tarjoamme tätä vaihtoehtoa ettei sinun tarvitse kopioida tai lähetellä tietoja sähköpostilla erikseen. Vältyt myös tuotetilaus virheiltä. Saamme tiedon jättämästäsi tarjouspyynnöstä heti. Vastaamme tarjouspyyntöön ja ilmoitamme toimitusajan nopeasti.

Näet kirjautuneena asiakkaana myös kaikkien verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat. Osa tuotteista näkyy ainoastaan rekisteröityneille asiakkaille.
Yritysasiakkaaksi rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen ei aiheuta sinulle sähköpostitulvaa tms. Käytämme tietoja vain omiin kaupankäynnin tarkoituksiin ja kysymme vain tarpeelliset tietosi toimitusta varten.

Rekisteröidy yritysasiakkaaksi täällä