Korkeapainetulppa koko 100mm / 10 bar

314,0  Sis. alv 24%

Laadukas putkitulppa korkealla täyttöpaineella raskaaseen käyttöön. Koko 100 mm / 10 bar.

Tilaustuote, toimitusaika 3-5 vkoa

TUOTEKOODI 11021

Putkitulppa normaalia suuremmalla täyttöpaineella 100 mm putkelle / 10 bar : Putkitulppa on tarkoitettu putkilinjojen tukkimiseen väliaikaisesti. Korkeapainetulppa sopii esimerkiksi sadevesiviemärien padotuskokeisiin. Sadevesiviemärit ovat usein korkeita ja hydraulinen paine putkessa nousee korkeaksi. Tämä tulppa kestää jopa 60m vesipatsaan paineen. Tulpan korkeasta täyttöpaineesta johtuen tulppa ei veny paljoa.

Materiaali: SBR+NR ( luonnonkumi + synteettinen kumi ) kumiseos.

Käyttölämpötila: Min. -30°C Max +70°C

Tuotteen mitat:

  • 100mm putkelle.
  • Paino 1,6 kg
  • Putkitulpan halkaisija tyhjänä 91 mm

Liittimet: Paineilmaliitin ja kiinnityslenkki vetonarulle. Paineilmaliittimen tyyppi on DN 7.2.

Täyttäminen:

Tulpan täyttöön suositellaan painemittarilla varustettua kompressoria.

  • Max täyttöpaine                    10 bar
  • Max takapaine                       6 bar

Putkitulpat on testattu 1,3 kertaa suurinta työpainetta korkeammalla paineella. Tulpilla on erittäin korkea kestokyky rikkoutumista vastaan. Putkitulpat saavuttavat hyvän pidon ja kitkan viemäriputken seinää vasten jo hyvin matalalla työpaineella.

Lisätiedot

Putken min. halkaisija

100 mm

Putken max. halkaisija

100 mm

Max. täyttöpaine

10 bar

Max. takapaine

6 bar

Tulpan pituus

550 mm

Käyttölämpötila

-30°C…+70°C

Paino

Halkaisija tyhjänä

Toimitustapa

Verkkokauppamme toimitustapoihin kuuluvat mm. Posti, Schenker ja DHL. Jätämme paketit kuljetukseen lähes poikkeuksetta tilausta seuraavana päivänä. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan kassalla.

Maksutavat

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset suoraan yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien kautta tai käyttäen PayPal tiliäsi. Kauppamme maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

Myymme tuotteita suoraan laskulla yhteisöasiakkaille ja yrityksille jotka ovat hoitaneet velvoitteensa. Voit valita laskun maksutavaksi kassalla.

Jälleenmyyjät

Tätä tuotetta ei ole varastossa jälleenmyyjillä.

Pyydä tarjous

Voit pyytää tuotteista tarjouksen suoraan verkkokaupan kautta. Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu helposti, kun rekisteröidyt Painetec verkkokauppaan yritysasiakkaaksi.

Rekisteröityneenä yritysasiakkaana saat käyttöösi tarjouskori -ominaisuuden. Lisää vain tuotteet koriin ja valitse tarjouspyyntö. Voit pyytää tarjouksen toimitusvalikoiman tuotteista ja isommista määristä. Yksittäiskappaleiden myyntihinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa.

Hyödyt

Säästät aikaa ja teet tarjouspyynnön helposti. Tarjous näkyy meille tarkkojen tuotenumeroiden mukaan. Tarjoamme tätä vaihtoehtoa ettei sinun tarvitse kopioida tai lähetellä tietoja sähköpostilla erikseen. Vältyt myös tuotetilaus virheiltä. Saamme tiedon jättämästäsi tarjouspyynnöstä heti. Vastaamme tarjouspyyntöön ja ilmoitamme toimitusajan nopeasti.

Näet kirjautuneena asiakkaana myös kaikkien verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat. Osa tuotteista näkyy ainoastaan rekisteröityneille asiakkaille.
Yritysasiakkaaksi rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen ei aiheuta sinulle sähköpostitulvaa tms. Käytämme tietoja vain omiin kaupankäynnin tarkoituksiin ja kysymme vain tarpeelliset tietosi toimitusta varten.

Rekisteröidy yritysasiakkaaksi täällä