Putkitulppa – pitkä 50 - 70mm
Putkitulppa – pitkä 50 - 70mm Putkitulppa – pitkä 50 - 70mm

Putkitulppa – pitkä 50 – 70mm

279.00  Sis. Alv 24%

Tapasan pitkä putkitulppa 50 – 70mm putkelle / tulpan pituus 600mm

Laadukas putkitulppa raskaaseen käyttöön. 

0 kpl varastossa

TUOTEKOODI 10535

Kuvaus

Pitkä putkitulppa 50 – 70mm.

Pitkät tulpat soveltuvat erityisen hyvin pienellä halkaisijalla olevien putkien tukkimiseen. Pituuden ansiosta tulpalla voidaan tukkia hyvin esimerkiksi useampi lähekkäin oleva sivuhaara.

Pitkät putkitulpat on tarkoitettu putkilinjojen tukkimiseen väliaikaisesti. Tulpat on tehty SBR+NR ( luonnonkumi + synteettinen kumi ) kumiseoksesta sekä vahvikekangas kerroksista. Putkitulppien käyttölämpötila on -30…+70 °C.

Putkitulpat on testattu 1,3 kertaa suurinta työpainetta korkeammalla paineella. Tulpilla on erittäin korkea kestokyky rikkoutumista vastaan. Putkitulpat saavuttavat hyvän pidon ja kitkan viemäriputken seinää vasten jo hyvin matalalla työpaineella. 

Putkitulpassa on paineilmaliitin ja kiinnityslenkki vetonarulle. Tässä tulpassa on kiinnityslenkki myös tulpan kärjessä. Kiinnityspisteen ansiosta tulppaa voidaan vetää esim. viemäriin sujutetulla narulla.

Täyttöön sopii painemittarilla varustettu kompressori tai manuaalinen pumppu.

Putken minimihalkaisija 40 mm, maksimihalkaisija 70 mm. Putkitulpan halkaisija tyhjänä 34mm. Tulpan pituus 600mm. Tuotteen paino 0,6kg.  Maksimi täyttöpaine 3bar.

Kysymykset ja vastaukset tähän tuotteeseen liittyen:

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä.

Lähetä minulle ilmoitus uusista kysymyksistä.