Ilmatäytteiset putkitulpat, koot 35-2000mm
Ilmatäytteiset putkitulpat, koot 35-2000mm Ilmatäytteiset putkitulpat, koot 35-2000mm Ilmatäytteiset putkitulpat, koot 35-2000mm Ilmatäytteiset putkitulpat, koot 35-2000mm Ilmatäytteiset putkitulpat, koot 35-2000mm

Ilmatäytteiset putkitulpat, koot 35-2200mm

Laadukkaat Tapasan putkitulpat raskaaseen käyttöön.

Tilausvalikoima, koot 35 – 2000mm.

Kuvaus

Tapasan putkitulpat, tilausvalikoima. 

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa.

Löydät tuotteiden saatavilla olevat koot, mallit ja hinnat liitteenä olevissta hinnastoista.

Voit ladata putkitulppien hinnaston .pdf muodossa täältä.

Ohivirtaustulppien hinnasto .pdf muodossa täältä.

Tilauksen toimitusmaksut määräytyvät tilauskohtaisesti riippuen tuotteesta ja tilausmäärästä. Tilaustuotteet myydään aina tarjousperusteisesti. Jos tilauksesi saadaan esimerkiksi varastoon tilattavan erän mukana, toimitusmaksut ovat todennäköisesti pienemmät, kuin yksittäisen erikseen tilattavien tuotteiden kohdalla.

Putkitulpat on tarkoitettu putkilinjojen tukkimiseen väliaikaisesti. Tulpat on tehty SBR+NR ( luonnonkumi + synteettinen kumi ) kumiseoksesta. Tulpan rakennetta vahvistaa nylon ja kevlar kudokset sekä vahvikekankaat. Putkitulppien käyttölämpötila on -30…+70 °C.

Putkitulpat on testattu 1,3 kertaa suurinta työpainetta korkeammalla paineella. Tulpilla on erittäin korkea kestokyky rikkoutumista vastaan. Putkitulpat saavuttavat hyvän pidon ja kitkan viemäriputken seinää vasten jo hyvin matalalla työpaineella.

Putkitulpassa on paineilmaliitin ja kiinnityslenkki vetonarulle tai nostolenkit riippuen tulpan koosta. Suurten tulppien täyttöön sopii painemittarilla varustettu kompressori.

Tilaustuotteena on saatavana myös erikoistuotteita, kuten ohituksella varustettuja putkitulppia, jotka mahdollistavat tulpatun putken paineen säätämisen, pyöristetyllä päällä olevia tulppia, pitkiä tulppia ja ns. kulkuaukkotulppia sekä mekaanisia putkitulppia. Tulpat pystytään myös valmistamaan kuumuutta kestävästä materiaalista, jolloin tulppia voidaan käyttää +110°C lämpötilaan asti.

Tarjoukset ja lisätiedot sähköpostilla [email protected] tai yhteydenottolomakkeella. tai puhelimitse 09 – 348 722 77.

Kysymykset ja vastaukset tähän tuotteeseen liittyen:

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä.

Lähetä minulle ilmoitus uusista kysymyksistä.