Putkitulppa 70-150mm ohivirtauksella
Putkitulppa 70-150mm ohivirtauksella Putkitulppa 70-150mm ohivirtauksella Putkitulppa 70-150mm ohivirtauksella Putkitulppa1_lahikuva_1500x1500 Putkitulppa1_lahikuva2_1500x1500

Ohivirtaustulppa 70 – 150mm / 2,5bar

365.80  Sis. Alv 24%

Tapasan putkitulppa ohivirtauksella 70 – 150mm.

Laadukas putkitulppa raskaaseen käyttöön.

Yli 10kpl varastossa

TUOTEKOODI 10541

Kuvaus

Putkitulppa ohivirtauksella 70 – 150mm.

Putkitulpat on tarkoitettu putkilinjojen tukkimiseen väliaikaisesti. Tulpat on tehty SBR+NR ( luonnonkumi + synteettinen kumi ) kumiseoksesta. Tulpan rakennetta vahvistaa nylon ja kevlar kudokset sekä vahvikekankaat. Putkitulppien käyttölämpötila on -30…+70 °C. Tulpan läpi on johdettu ohivirtauskanava.

Ohivirtaustulpassa on kaksi liitintä. Toista liitintä käytetään tulpan täyttämiseen. Toinen liitin on kytketty kanavaan, joka on johdettu tulpan läpi. Ohivirtauskanavaa voidaan käyttää esimerkiksi painekokeissa. Tulpan läpi voidaan johtaa ilmaa, jolla tulpattu osuus voidaan paineistaa. Ohivirtauskanava sopii myös nesteen johtamiseen. Esimerkiksi, jos tulpattuun putkeen tapahtuu vuotoa, joka täytyy saada hallitusti siirrettyä, se onnistuu ohivirtauskanavalla. Ohivirtauskanavaan voidaan liittää esimerkiksi letku, jolla vuotava neste ohjataan. Ominaisuus on kätevä esimerkiksi kaivannoissa. Kaivantoon johdettuja putkia ei voi välttämättä täysin tukkia, koska jossain muualla tulvii, toisaalta kaivantoon ei myöskään saa tulla vettä. Ohivirtaustulppaan voi liittää letkun, jolla vesi ohjataan hallitusti esimerkiksi pumppaamoon.

Ohivirtauskanavan koko kasvaa tulpan koon mukana. Tulpan sisällä oleva ohivirtauskanava on jäykkä, ja taipuu vain hieman – tulppa täytyy siten päästä asentamaan suoran putken päästä. Ohivirtauskanava ei ole täysin jäykkä vaan taipuu hieman.

Putkitulpat on testattu 1,3 kertaa suurinta työpainetta korkeammalla paineella. Tulpilla on erittäin korkea kestokyky rikkoutumista vastaan. Putkitulpat saavuttavat hyvän pidon ja kitkan viemäriputken seinää vasten jo hyvin matalalla työpaineella.

Putkitulpassa on paineilmaliitin ja kiinnityslenkki vetonarulle. Tulpassa on lisäksi ohivirtausputki. Putken toisessa päässä on uroskierre ja toisessa päässä paineilmaliitin. Tämän tulpan paineilmaliittimien tyyppi on DN7.6

Täyttöön sopii painemittarilla varustettu kompressori tai manuaalinen pumppu.

Putken minimihalkaisija 70mm, maksimihalkaisija 150mm. Putkitulpan halkaisija tyhjänä 67mm. Tulpan pituus 400mm. Tuotteen paino 1,6kg.  Maksimi täyttöpaine 2,5bar. Maksimi takapaine 1bar.

Kysymykset ja vastaukset tähän tuotteeseen liittyen:

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä.

Lähetä minulle ilmoitus uusista kysymyksistä.