GVK-next® setti
GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti GVK-next® setti

GVK-Next® setti

390.00  Sis. Alv 24%

Alipainetestilaite vedeneristeen tiiveyden testaamiseen

Setissä imukappaleet:

 • suoralle pinnalle
 • suoralle nurkalle
 • sisänurkalle

Toimitetaan muovisessa säilytyslaukussa jossa on solumuovipehmuste.

Imukappale läpiviennille on lisäosa, tilattavissa erikseen.

0 kpl varastossa

TUOTEKOODI 10715

Kuvaus

GVK-Next® setti


Alipainetestilaite vedeneristeen tiiveyden testaamiseen
Laitteella testataan vedeneristeen tiiveyttä. Vedeneriste tai muovimattopinta kastellaan saippualiuoksella, jonka jälkeen pinnalle asetetaan imukappale. Imukappaleen sisälle muodostetaan alipaine, jolloin pienimmätkin reiät paljastuvat välittömästi, kun saippualiuos alkaa kuplimaan pinnalla.

Setin sisältö: 

 • Salkku
 • Imukappale suoralle pinnalle
 • Imukappale sisänurkalle
 • Imukappale suoralle nurkalle
 • Mityvac Selectline -alipainepistooli ja letku
 • Suihkepullo

 

Imukappaleet:

GVK-Next® imukappale suoralle pinnalle.Imukappale on suunniteltu vesieristeen tai muovimaton tasomaisen pinnan tiiveyden testaamiseen.Imukappaleen runko on 6mm akryylilevyä. Imukappaleessa on yhdestä osasta leikattu 5mm paksu solukumitiiviste. Solukumi tiivistyy hyvin epätasaista pintaa vasten.

GVK-Next® imukappale sisänurkalle. Uudessa nurkkakappaleessa on huomioitu käyttäjäystävällisyys, kappaleen asentaminen testaamista varten onnistuu helposti. Imukappaleen runko on 6mm akryylilevyä. Imukappaleessa on yhdestä osasta leikattu 10mm paksu solukumitiiviste. Tiivisteen muotoilun ansiosta kappale tiivistyy hyvin nurkkaa vasten. Sivun mitta 90mm. Saumaton 10mm solukumitiiviste.

GVK-Next® imukappale suoralle nurkalle. Tiivisteen suunnittelussa on huomioitu kunnollinen tiivistyminen nurkkaa vasten. Imukappaleen runko on valmistettu 6mm akryylilevystä. Tiiviste on 10mm paksua solukumia. Solukumi tiivistyy hyvin epätasaista pintaa vasten, jonka ansiosta pinnan testaaminen imukappaleella onnistuu vaikka nurkka ei olisi täysin suorakulmainen.

Mityvac Selectline -alipainepistooli:

GVK-Next® settiin kuuluu Mityvac Selectline alipainepistooli. Alipainepistoolin lisäksi setti sisältää letkun ja pienen ”atomizer” 1,5dl suihkepullon. Suihkepullo 1,5dl riittää normaalissa käytössä pitkäksi aikaa. Alipainepistoolin ja imukappaleen väliin asennettava letku on silikonia. Letku on taipuisa ja helppo asentaa ja irrottaa, toisin kuin kovat muoviletkut.

Salkku: 

Setti toimitetaan laadukkaassa muovisessa säilytyslaukussa. Jokaiselle kappaleelle on paikka vesileikatussa solumuovipehmusteessa. Mittojen mukaan valmistettu pehmuste suojaa tuotteet ja pitää ne hyvin paikoillaan laukussa. Laukussa on valmiiksi leikatut paikat myös luupille ja näytepalan pidikkeelle.

Lisävarusteet:

Kysymykset ja vastaukset tähän tuotteeseen liittyen:

 1. Q Meillä on ehkä tulossa tilaus laadunvarmistuksesta kun kohteessa tehdään tiivistyskorjauksia siten, että asennetaan lattian/seinän nurkkiin vedeneristekaista, jonka leveys/korkeus 30mm/30mm. Soveltuuko tämä laite kyseisen vedeneristeen tartuntavetolujuuden määrittämiseen? Vetolujuus 0,7 N/mm2
  Käyttäjän Pekka Hintsala kysymä 10.11.2021 08:11
  Tähän kysymykseen ei ole vielä vastauksia.

Lähetä minulle ilmoitus uusista kysymyksistä.