Support Chat
Mittaussetti märkätilavalvontaan Näytä suurempi
Mittaussetti märkätilavalvontaan

Mittaussetti märkätilavalvontaan

10727

Mittaussetti märkätilavalvontaan.

Pakkaus sisältää Paine Technology 10X suurentavan LED-mittaluupin, GVK-Next® näytepalan pidikkeen ja näille sopivan säilytyskotelon. 

Lisätietoja

Yli 10 Kpl varastossa

135,00 € Sis. Alv. 24%

Arvosana 
 • Lue arvostelut (2)
 • Kirjoita arvostelu
 • Tulosta
  • Toimitussisältö: 

   Paine Technology luuppi

   Tuote soveltuu erityisen hyvin vedeneristeen paksuuden mittaamiseen. Luuppi on kenties paras markkinoilla olevista tähän tarkoitukseen. Muita käyttökohteita on esimerkiksi halkeamien ja rakojen mittaus sekä maalipinnan laadun tarkastaminen. Luupin läpi pystyy kuvaamaan normaalilla kameralla. Mittaustulokset saa dokumentoitua helposti kuvaamalla.

   Luupissa on sisäänrakennetut led lamput 8kpl, erillistä valonlähdettä ei tarvita. Luupissa on 10x suurennos ja käsin säädettävä tarkennustoiminto. Luuppi toimitetaan valmiiksi asennetulla 0,1mm tarkkuudella olevalla mitta-asteikolla. Optiikka on laadukas ja pinnoitettu heijastamattomaksi. Luuppi toimitetaan muovisessa säilytyskotelossa. Paino 74g , mitat 46 x 55mm. 

   Tuote toimitetaan paristoilla varustettuna, paristot ovat vaihdettavissa.  Lue tarkemmat tiedot käyttöohjeesta.

   Näytepalan pidike

   GVK-Next® Näytepalan pidike on suunniteltu vedeneristeen näytepalan paikallaan pitämiseen mittauksen aikana. Pidikkeessä näytepala pysyy hyvin paikallaan ja mittaustarkkuus kasvaa. Pidikkeessä olevan kappaleen saa myös helposti kuvattua kameralla luupin läpi.

   Mitoitus on suunniteltu siten, että pidikkeeseen mahtuu parhaiten 0,1-2,0mm kappale. Enimmäispaksuus mitattavalle kappaleelle on n. 3,5mm.

   Mitat: halkaisija 50mm, korkeus 45mm.

   Säilytyskotelo

   Pehmustettu kotelo johon mahtuu luuppi ja näytepalan pidike. Kotelo on valmistettu kestävästä EVA materiaalista. Kotelon kannessa on joustava verkkotasku johon saa säilöttyä esim. näytepalat. Kotelossa on leikattu solumuovipehmuste, jossa on luupille ja pidikkeelle sopivat paikat.

   Tuotteet pysyvät kotelossa hyvin paikallaan ja ovat suojassa kolhuilta.

  • Arvosana 
   2018-05-05

   On hyväksytty märkätilavalvontaan

   Setti on hyväksytty märkätilavalvontaan. Itseasiassa määrittely menee niin, että mittaus täytyy suorittaa vähintään 7 kertaa suurentavalla luupilla. Tähän varmaan käy muukin optinen mittalaite kuin luuppi, mutta hyviä vaihtoehtoja ei oikein ole olemassa. Setissä on sama Painetec luuppi kun mitä saa erillisenä tuotteena. Työntömitalla tai mikrometrillä mittaamalla mittaustulos näyttää yleensä 15…25% liian paksua mittaustulosta. Tämä johtuu siitä, että vedeneristeessä on aina harjanteita, kun se telataan tai sivellään. Mekaaniset mittalaitteet mittaavat ns. harjanteen huipulta. Vedeneristeen suoritustasot on kuitenkin ilmoitettu minimikalvonpaksuuden mukaan, eli sitä mitataan.

   Arvosana 
   2018-05-04

   Mittaussetti märkätilavalvontaan

   Onko kys. setti hyväksytty märkätila valvontaan ?
   Tuoteselityksessä ei mainita, halvemmassa luuppissa 89 € on maininta hyvksynnästä

   Kirjoita arvostelu!

   Kirjoita arvostelu

   Mittaussetti märkätilavalvontaan

   Mittaussetti märkätilavalvontaan

   Mittaussetti märkätilavalvontaan.

   Pakkaus sisältää Paine Technology 10X suurentavan LED-mittaluupin, GVK-Next® näytepalan pidikkeen ja näille sopivan säilytyskotelon. 

   Kysymykset (0)

   Asiakkaat eivät ole vielä esittäneet kysymyksiä tästä tuotteesta.


   Kiitos, kysymyksesi on lähetetty onnistuneesti. Vastaamme mahdollisimman pian.
   KYSY TÄSTÄ TUOTTEESTA
   piilota lomake
   Captcha